Teknolojinin Kadın Liderleri Basın toplantısı Yapıldı

KAGİDER olarak Türkiye’de bilişim alanında büyümeyi ve güçlenmeyi hedefleyen Microsoft ile 2016 yılında başladığımız “Teknolojinin Kadın Liderleri”  ödüllerinin ikincisi senesinde, kız öğrencilerin okullaşma oranlarını artırmak için projeler yürüten Aydın Doğan Vakfı da programın destekçileri arasına katıldı.

Teknoloji alanında girişimleri olan kadınları, bu alanda projeler üreten, gelecek vaat eden kız öğrencileri ödüllendirdiğimiz programın basın toplantısında basın mensupları ile bir araya geldik. Toplantıya KAGİDER Başkanı Sanem Oktar ve KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Kayserilioğlu'nun yanı sıra Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu, Yazılım Teknolojileri Geliştirme Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Office Pazarlama Grup Müdürü Çiğdem Kayalı, ve Kurumsal İletişim Direktörü Aslı Arbel katıldı. Basın toplantısında yarışmaya ilişkin detaylar ve proje aktarıldı.

Galeri