Sürdürülebilirlik Çalıştayı” düzenledik

KAGİDER ve TÜRKONFED iş birliğinde geleceğimiz olan gençlerin katılımıyla “Sürdürülebilirlik Çalıştayı” düzenledik. Facebook İstasyon’da düzenlenen çalıştay KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Gülsün Zeytinoğlu’nun hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmalarını KAGİDER Başkanı Emine Erdem ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal yaptı. Evrim Kuran’ın ana tema konuşmasını yaptığı çalıştayda belirlenen üç konuda fikir üretme çalışmaları yapıldı. Fikir üretme çalışmaları kapsamında KAGİDER Üyesi Özgül Öztürk sürdürülebilir çevre, KAGİDER Üyesi Seçil Şendağ sürdürülebilir yetenek ve KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Sezen Saral sürdürülebilir toplum konusunu gençlerle konuştu. Çalıştay sonunda KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Alev Akin çalıştay çıktılarını katılımcılarla paylaştı. Toplumların ve ülkelerin gelişmesinde önemli rol oynayan sürdürülebilirlik konusunu yarınlara güvenle bakmamızı sağlayacak olan gençlerin vizyonu ile konuştuk. Katılan tüm gençlere teşekkür ederiz.