Ocak ayı Kahvaltı Toplantısının Konuğu Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 19 Ocak Perşembe günü KAGİDER’in geleneksel Kahvaltı Toplantısı’nın konuğu oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KAGİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şila Gök, yerel yönetimlerde kadının varlığının ve etkinliğinin çok önemli olduğunu belirtti.

Son 8 yıldır, doğup büyüdüğü ilçeye hizmet eden Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nun tarihte nasılsa şimdi de öyle olması gerektiğini belirterek, çalışmaların bu doğrultuda yürütüldüğünü dile getirdi. Konuşmalarında tarihe hep bir gönderme yapma ihtiyacı hissettiğini söyleyen Demircan, bunun sebebini saraylarımıza gösterdiğimiz saygının Beyoğlu’nun o tarihi binalarına göstermememize bağlıyor.

4 yıldır liderlik dersleri veren Demircan, liderliği mesuliyet duygusu ile eşdeğer tuttuğunu ifade etti. Hitabet ve ikna kabiliyeti olan sabırlı, kararlı, takımını iyi kuran ve motive eden insanların lider olabildiğini belirten Demircan, kadınlardaki bu vasıflar sayesinde başarılı liderlerimizin olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm uygulamaları, Beyoğlu’ndaki restorasyon çalışmaları, şehir planlaması konularındaki bilgi ve deneyimlerini paylaşan Demircan, konuşmasının ardından KAGİDER üyelerinin ve iş kadınlarının sorularını cevapladı.