KAGİDER kurumsal üyeleri ile ‘kurum içi girişimciliği’ konuştu

KAGİDER, özel sektör ve kurumsal boyutta kadın güçlenmesi için yürüttüğü çalışmaları kapsamında, Şubat ve Mart aylarında bir dizi etkinliğe imza attı. KAGİDER, TurkishWIN ve UPS Türkiye işbirliğinde Yönetim Kurulunda Kadın’ın desteği ile Kadın Liderlik Platformu’nun (KLP) 2016 yılının ilk zirvesi düzenlendi. Kadının güçlenmesi için kurumlarda yapılan iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı üç panel düzenlendi.

KAGİDER bünyesinde, iş dünyasındaki kadın yöneticilerden oluşan kurumsal üyelerin katılımı ile düzenlenen buluşmaların 17 Şubat 2016 tarihli toplantısında KAGİDER kurumsal üyelerinden Coface Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Belkıs Alpergun ile KAGİDER’in yeni kurumsal üyesi Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt “Kurum İçi Girişimcilik” başlığı altındaki panelde konuşmacı olarak ağırlandı. Panel sonunda KAGİDER Başkanı Sanem Oktar, konuşmacılara kurumsal üyelik sertifikalarını takdim etti.

KAGİDER’in ilk erkek kurumsal üyeleri Eczacıbaşı CEO’su Erdal Karamercan ve Vodofane Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt oldu. KLP Zirvesi’nin KAGİDER Başkanı Sanem Oktar’ın moderatrölüğündeki panelinde Oktar ve Eczacıbaşı CEO’su Erdal Karamercan bir araya geldi. Konuşmasında, KAGİDER’e üye olmak istediğini dile getirmesinin ardından Karamercan, ilk erkek kurumsal üye olarak KAGİDER ailesine katıldı. KAGİDER’in ikinci erkek kurumsal üyesi ise Vodafone Türkiye CEO’su Öğüt oldu.