KAGİDER Deprem Yardım Komitesi kurdu

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği - KAGİDER Van’da yaşanan deprem felaketi sonrası bölgeye gerekli yardımı sağlamak amacıyla ‘Deprem Yardım Komitesi’ kurdu. Komite KAGİDER üyelerine çağrıda bulunarak deprem bölgesinde tespit edilen ihtiyaçların sağlanması için yardımların oluşturulmasını organize ediyor.

KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Türktan Van depremine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Van Depremi nedeniyle yaşanan acıyı derinden hissediyor, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kalanlara başsağlığı ve sabır diliyoruz. KAGİDER olarak üyelerimize yardım çağrısı yaptık bu arada da bolgedeki kadin orgutleri ile yakin koordinasyon kurduk. Öncelikle ihtiyaçların doğru bir şekilde tespit edilmesi, hayati önemi olabilecek bilgilerin atlanmaması için bölgede kesif calismasi yapacak kadin orgutleri ile iletişim halinde olacagiz ve en kısa zamanda yardımlarımızı Van’a ulaştıracağız.”