KAGİDER Blogger Buluşması Gerçekleşti

İletişim ağımızı kuvvetlendirmek amacıyla düzenlediğimiz KAGİDER Blogger Buluşması etkinliğimizi 9 Aralık Salı günü KAGİDER’de gerçekleştirdik.

Blogger Buluşması etkinliğimiz KAGİDER Başkanı Gülden Türktan’ın konuşmasıyla başladı. Türktan “etkili bir iletişim stratejisi ile kurum ve kuruluşların misyonları doğrultusunda başarılı adımlarla ilerlediklerine hepimiz şahit oluyoruz. Toplumda kadın güçlenmesini kendine misyon edinmiş bir sivil toplum kuruluşu olarak gerçekleştirdiğimiz her projede ve etkinlikte sosyal medyanın gücünü aktif bir şekilde kullanmaya gayret ediyoruz. Paylaşımlarımız sonucu takipçilerimizden aldığımız geri bildirimlerle yeni stratejiler belirliyor daha fazla kişiye ulaşarak çalışmalarımızla kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Çünkü bizler inanıyoruz ki özgür ve yenilikçi bir platform olan sosyal medya ile sürdürülebilir bir iletişim stratejisi sağlayabilir ve toplumda fark yaratabiliriz” dedi.

Türktan’ın ardından KAGİDER’i ve projelerini anlatmak üzere KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Sanem Oktar bir sunum gerçekleştirdi. Birbirinden değerli kadın blogger’ları davet ettiğimiz etkinliğimizi sahiplenerek koordine eden ve blogger’ları tek tek derneğimize davet eden İletişim Çalışma Grubu Üyelerimizden Yaprak Yapsan, toplantının moderasyonunu üstlendi. Buluşmanın KAGİDER için önemine değinen Yapsan, kadın blogger’lar hakkında kısa bilgiler verdikten sonra sözü kendilerine bıraktı. Sohbet havasında geçen buluşma, sevgili üyemiz Leyla Alaton, Devletşah Özcan ve Sena Baran’ın konuşmacı olarak katıldığı panelle sona erdi.

KAGİDER Blogger Buluşmamızda bizlerle olan tüm konuşmacı ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.