KAGİDER, Akademisi için 12 Nisan'da BKM Sahnesinde

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER, ülkemizde kadın girişimciliği projeleri konusunda 10 yıllık deneyimi ve “kadın girişimciliğinin bir cinsiyet değil, ekonomi meselesi olduğu” savunusu ile girişimcilere her alanda daha kontrollü ve ölçülebilir bir hizmet sunmayı hedefledi ve KAGİDER Girişimcilik Akademisi fikri üstüne yoğunlaştı. Toplamda yirmi modülle Türkiye’deki girişimci ya da girişimci olmayı düşünen tüm kadınlara online girişimcilik eğitimleriyle ulaşmayı hedefleyen KAGİDER Girişimcilik Akademisi projesine fon sağlamak amacıyla, üyeler 12 Nisan’da BKM sahnesine çıkacak.

İşinin ustası BKM ekibinin KAGİDER’e gönüllü destek vererek derneğe özel kaleme aldığı “Ben Bir Gün Kadınken” oyununda, yönetmenliği de BKM Genel Koordinatörü Celal Tak üstlendi. Aralarında KAGİDER üyesi Defne Samyeli ve KAGİDER Başkanı Gülden Türktan’ın bulunduğu on beş KAGİDER üyesinden oluşan ekibe, profesyonel oyuncu Hakan Bilgin de eşlik edecek.

12 Nisan’da BKM’de sahnelenecek oyun için biletler 250 TL’den satışa sunulacak. Oyundan elde edilmesi hedeflenen 500.000 TL’lik gelir, KAGİDER Akademi projesine fon olarak aktarılacak.