Kadın Liderlik Platformu, “İş Hayatında Y Kuşağı ve Kadın” teması ile toplandı

KAGİDER, TurkishWIN ve UPS Türkiye ortaklığında hayata geçen Kadın Liderlik Platformu’nun “İş Hayatında Y Kuşağı ve Kadın” başlıklı toplantısı 12 Nisan’da yapıldı. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin İnsan Kaynakları departmanlarından temsilcilerin katıldığı toplantı KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Kayserilioğlu ve TurkishWIN Kurucusu Melek Pulatkonak’ın konuşmaları ile açıldı. Kayserilioğlu “Y kuşağı yaratıcı, sorgulayıcı. 'İşten çabuk sıkılıyorlar' dersek ya bu yaratıcılığı köreltir ya da ondan mahrum kalırız. Gençlerdeki heves ve enerjiyi doğru şekilde kanalize etme konusunda biz kurumlara iş düşüyor” dedi. Açılış konuşmalarının ardından UPS Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Özge Yılancıoğlu Erol’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, Yenibiris.com İnsan Kaynakları Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Tuğba Köseoğlu Okçu, Eczacıbaşı Baxalta İK Sorumlu Uzmanı Öykü Dalgüm Acar ve Microsoft Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Özel deneyim ve gözlemlerini katılımcılarla paylaştı.

Galeri