Kadın Liderlik Platformu (KLP) “İç İletişim Dili” Temalı Toplantı gerçekleştirildi...

KAGİDER, TurkishWIN ve UPS işbirliğinde yürütülen Kadın Liderlik Platformu (KLP) faaliyetleri çerçevesinde sürdürülen Odak Grup Toplantılarının bu yıl üçüncüsü “İç İletişim Dili” teması ile TÜSİAD ev sahipliğinde 09 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıda Prof. Dr. Mary Lou O’Neil - Kadir Has Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma Merkezi Müdürü, Şule Yücebıyık – Borusan Holding Kurumsal İletişim Direktörü, Zeynep Özbil – Arçelik Kurumsal İletişim Direktörü, kurumlarındaki “iç iletişim dili” çerçevesinde uygulamalarını aktararak sunumlarını gerçekleştirdiler.

Katılımcı firmalar, toplumsal cinsiyet çalışmaları konusunda duyarlılıklarını dile getirerek, birbirlerinin fimralarının uygulamalarından ilhamlar alarak paylaşımlarda ve önerilerde bulundular.

Kadın Liderlik Platformu’na aktif olarak katılım sağlamanın ve oluşumun çabasını takdir ettiklerini belirten katılımcılar, önümüzdeki süreçte toplumsal cinsiyet konusunda farkındalığın arttırılmasına yönelik olarak kollektif bir bilinç ile çalışmalar yapılması konusunda her zaman destek vereceklerini ifade ettiler.

Galeri