Kadın Girişimci Buluşmaları kapsamında Kıbrıs’taydık

KAGİDER ve Garanti Bankası’nın işbirliğiyle düzenlenen Kadın Girişimci Buluşmaları, 27 Nisan Çarşamba günü Kıbrıs’ta gerçekleşti.

KAGİDER üyesi Bahar Kayserilioğlu moderatörlüğünde gerçekleşen toplantının açılış konuşmalarını Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ve KAGİDER Başkanı Gülden Türktan yaptı.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, kadın girişimciliğine dair çalışmalara başlayan ilk özel banka olmanın gururunu taşıdıklarını söyledi. KAGİDER Başkanı Gülden Türktan ise dünyanın 16′ncı büyük ekonomisine sahip bir ülke olarak, kadınların ekonomik hayata aktif katılımını desteklediklerini, daha yüksek kadın istihdam oranlarını talep ettiklerini söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen panelde, Berrin Kuleli Satış ve Müşteri İlişkileri, Esra Kıvrak Kadın Girişimcilere Garanti Bankası Yaklaşımı, Ayla Sevand İşinizi Büyütmede Teknoloji, Gülay Özkan da Girişimciler için Başarının Anahtarları sunumlarını gerçekleştirirken KAGİDER üyesi Yasemin Pirinççioğlu, girişimcilik hikayesini katılımcılarla paylaştı.