3. Yılında da Gençlere İlk Fırsat, Sivil Toplum’a Genç Destek!

Esas Sosyal’ in İlk Fırsat programı üçüncü yılında Türkiye’nin önde gelen 17 sivil toplum kuruluşu (STK)  ile yaptığı işbirliği kapsamında gençlere ilk iş fırsatını tanımaya devam ediyor!

Aşağıda bulunan STK’larda farklı pozisyonlarda bir yıl boyunca (Ocak – Aralık 2018) tam zamanlı olarak çalışacak ve İlk Fırsat Akademisi eğitim faaliyetlerine katılacak genç takım arkadaşları aranıyor.

Şevket Sabancı ve Ailesi’nin kurdukları Esas Grubu bünyesinde topluma yatırım çalışmaları yönetmek amacıyla kurulan “Esas Sosyal” çatısı altındaki İlk Fırsat Programı yeni mezun gençlerin okuldan ilk işlerine yaptıkları geçişlerini desteklemek üzere geliştirildi.

Bu program ile gençler iş başı çalışma deneyimi kazanırken, 21ci yüz yıl becerilerini Akademi programı kapsamında genişletiyorlar ve STK’da çalışarak sosyal farkındalık kazanıyorlar. İki yılda toplam 14 STK’da 35 genç desteklenirken, 2018 yılında 17 kurumda 25 katılımcının desteklenmesi planlanmaktadır.

Daha fazla bilgi için: www.ilkfirsat.org

İşbirliği yapılan STK’ların iş ilanlarına başvuru için tarihler: 2 Ekim- 3 Kasım 2017

Anne Çocuk Eğitim Vakfı Mali ve İdari İşler Uzman Yardımcısı http://acev.org/haberler

Bilişim Sanayicileri Derneği- TÜBİSAD Muhasebe ve Mali İşler Sorumlusu http://www.tubisad.org.tr/Tr/News/Sayfalar/IlkFirsat2018.aspx