Girişimcilikte Ustalık Kasım Ayı Eğitimleri Tamamlandı

KASIM 2021 KAGİDER olarak Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı işbirliğinde düzenlediğimiz Girişimcilikte Ustalık Eğitimleri devam etti. Kasım ayında düzenlenen eğitimler; Güçlü Network ve İletişimin Sihri Mert Aydıner, Finansal Okur Yazarlık: Şirket Satın Almaları ve Evlilikleri İnciser Olguner / Onur Harman, Melek Yatırımcı Ağları Sinem Ulutürk, Kurum ve Devlet Destekleri Hasan Önoğul, EBRD Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Başak Demirdağ, Çeviklik Banu Koç Çakan, Markanın Gücü Başak Pelister, Topluma Katkım Var! Birlikte Büyüyoruz Itır Erhart, E-Ticaret Hukuku Av. Elif Görgülü, Patent ve Fikri Koruma Av. Deniz Dinar Uğur, Sürdürülebilirliğin Gücü ve İş Modelim Sürdürülebilir mi? Özgül Öztürk, Girişimin Dijital Versiyonunu Yaratmak ve Strateji Belirlemek Can Yağlı, Dijitalleşme- İnsan Kaynakları Ezgi Demirdağ, AB Yeşil Mutabakatı- TR ihracatına Etkileri, Riskler ve Fırsatlar Gamze Çiğdemtekin, Blockchain Dr. Hale Cide Demir, Finansal Okur Yazarlık: Şirket Satın Almaları ve Evlilikleri İnciser Olguner / Onur Harman, Melek Yatırımcı Ağları Sinem Ulutürk, Hikayenin Gücü, Taklit mi Yeni Bir Fikir mi? Tijen Mergen, Kurum ve Devlet Destekleri Hasan Önoğul, EBRD Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Başak Demirdağ, İş Hukuku ve Ticaret Hukuku (Kıymetli Evrak Hukuku ile birlikte) Av. Esra Tekil. Destek olan tüm üyeler ve eğitmenlere teşekkür ederiz.