Garanti Bankası ile işbirliğinde “Kadın Girişimcilerin Yeni Pazarlara Açılımı” paneli düzenledik

CdCHI1IW8AAkVCP

Birleşmiş Milletler Uluslararası Ticaret Merkezi (ITC)  ve KAGİDER işbirliğinde 1-2 Eylül’de beşinciis İstanbul’da düzenlenecek Kadın Tedarikçiler Sergi ve Forumu kapsamında Garanti Bankası desteği ile “Kadın Girişimcilerin Yeni Pazarlara Açılımı” başlıklı bir panel düzenledik.

8 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilen panelde Uluslararası Ticaret Merkezi (ITC) İş ve Kurumsal Destek Bölümü Direktörü Aicha Pouye’yi konuşmacı olarak ağırladık. Panelin açılış konuşmalarını Pouye’nin yanı sıra KAGİDER Başkanı Sanem Oktar, Garanti Bankası Genel Müdürü Nafiz Karadere ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreter Yardımcısı Medine Atay Ergin gerçekleştirdi.

KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Kayserilioğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen Yeni Pazarlara Açılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler konulu panelin konuşmacıları, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Demir, Garanti Bankası Dış Ticaret Danışmanı Yahya Kütükçü, WEConnect International Türkiye Koordinatörü Nilay Çelik ve Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması 2015 Birincisi Mevlüde Uyun oldu.