FCEM 2019 Dünya Kongresi kapsamında Peru'daydık

KAGİDER güçlü bir heyetle dünyanın her yerinden kadın girişimcileri birleştiren öncü dernek FCEM’in her yıl farklı bir ülkede gerçekleştirdiği “FCEM 2019 Dünya Kongresi”si kapsamında Peru'daydı. KAGİDER heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Lima Büyükelçisi Ali Rıza Özcoşkun'u makamında ziyaret etti. KAGİDER’in gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası çalışma ve etkinlikleriyle ilgili bilgileri paylaştı. “FCEM 2019 Dünya Kongresi”si kapsamında düzenlenen Başkanlar Toplantısı’na KAGİDER Başkanı Emine Erdem ve KAGİDER Genel Sekreteri Yeşim Seviğ katıldı. Toplantıda FCEM Yönetimi ve ülke dernek başkanları son bir sene içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri paylaştı. FCEM 2019 Dünya Kongresi kapsamında düzenlenen ve 55 ülkeden kadın girişimcilerin başvurduğu FCEM ödülleri sahiplerini buldu.   FCEM ödülünü Türkiye’ye KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Dressbest Uniform CEO’su Tülin Yazıcı getirdi. FCEM ödülünü ülkesine taşıyan diğer başarılı kadın girişimciler Monako, İtalya, İskoçya ve Belçika'dan oldu.  KAGİDER Başkanı Emine Erdem, Peru'da düzenlenen FCEM 2019 Dünya Kongresi galasında yaptığı konuşmada FCEM 2020 Dünya Kongres'nin İstanbul'da KAGİDER ev sahipliğinde yapılacağını duyurdu ve tüm katılımcıları Türkiye'ye davet etti.

KAGİDER HEYETİ

KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem