“Dünya Kadın Girişimciler Platformu” FCEM'in 69. Dünya Kongresi 2-4 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşti

2021 yılında 68. Dünya Kongresi’ne KAGIDER'in İstanbul’da ev sahipliği yaptığı ve Emine Erdem'in İcra Kurulu’nda yer aldığı “Dünya Kadın Girişimciler Platformu” FCEM'in 69. Dünya Kongresi 2-4 Kasım 2022 tarihlerinde Fas'ın Marakeş şehrinde düzenlendi.

Kongreye KAGİDER Başkanı Emine Erdem, KAGİDER Genel Sekreteri Yeşim Sevig, KAGİDER Yönetim Kurulu Üyeleri; Esra Bezircioglu, Feyhan Kapralı, Fisun Usta, Güzin İlker, KAGİDER Üyeleri; Senur Biçer, Nuran Evrensel, Mevlude Uygun, Vennas Akyol, Sedef Çınar, Sibel Aysu ve Belgin Karaağaç katıldı.

FCEM 2022 Dünya Kongresi kapsamında düzenlenen İcra Kurulu Toplantısına ve Başkanlar Toplantısı’na KAGİDER Başkanı Emine Erdem katıldı ve KAGİDER’in aktivitelerini sundu. Toplantıda FCEM Yönetimi ve ülke dernek başkanları son bir sene içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri paylaştı. FCEM 2022 Dünya Kongresi kapsamında FCEM ödülleri her yıl olduğu gibi bu yıl da sahiplerini buldu. Sürdürülebilirlik kategorisindeki kadın girişimci ödülünün sahibi KAGİDER Üyesi Aslı Elif Tanuğur oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Galeri