Balkan Koalisyonu İstanbul'daydı

KAGİDER’in ana partnerlerinden birisi olduğu Mobility Project- Balkan Koalisyonu kapsamında 20-22 Mart tarihlerinde dernek merkezimizde projenin tüm ana paydaşlarını seminer ve çalıştay etkinlikleri düzenleyerek ağırladık.

Balkanlardaki kadın girişimci dernekleri ve liderleri, kadın girişimciliğine yön vermek üzere İstanbul’da bizlerin misafiri oldu.

KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Türktan  ve Yunan Kadın Girişimci Derneği SEGE’nin Başkanı Despina Trikosari’nin açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikler dizisi çok verimli tartışmalara ortam sağladı.

3 gün süren etkinlikler kapsamında “İnsan Kaynakları Yönetimi Semineri” ve arkasından “Engelli ve Göçmen Nüfusun İş Yaşamına Entegrasyonu Çalıştayı” uzman konuk ve konuşmacıların katılımı ile gerçekleşecekti. Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan ve Makedonya’dan kadın girişimci dernekleri yöneticileri ve temsilcileri bizlerleydi.

KAGİDER Üyeleri Derya Türkkorkmaz ve Bahar Kayserilioğlu İnsan Kaynakları oturumunda sunum yaptı. Türkiye’deki durumu ortaya koymak üzere Engelli Kadın Derneği Başkanı Lütfiye Kelleci Birer konuğumuz oldu ve bir sunum yaptı. Yönetim Kurulu Üyemiz, aynı zamanda bu projenin lideri olan Emine Kütük organizasyona yakın destek verdi.

Projeye yönelik detaylı bilgiye, http://www.balkancoalition.com/index.php/menu-partners adresinden ulaşabilirsiniz.

Projenin çıktılarını sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.