"Kadın Girişimcilerin Yolunu Aydınlatıyoruz: Kadın Girişimci Buluşmaları ‘08” Zirvesi” 19 Aralık'da İzmir'deydi.

KAGİDER, GARANTİ BANKASI sponsorluğu ile gerçekleştirilen Kadın Girişimci Buluşmaları ’08 – Kadın Girişimcilerin Yolunu Aydınlatıyoruz projesi toplantıları kapmasında 19 Aralık 2009 Cuma günü İzmirli Kadın Girişimcilerle buluştu.  En yoğun katılımın olduğu dördüncü toplantımız İzmir Zirvesinin  Rol Modeli,  KAGİDER kurucu üyesi ve SUTEKS Tekstil kurucu ortağı NUR GER  idi.   Melek Bar Elmas’ın esprili moderatörlüğü ile katılımcıların dikkatini yüksek seviyede tuttuğu toplantıda,  KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülseren Onanç, Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Üstün Ekdial, Nebahat Güner, Nuray Güllü, Seyda Zeynep Akdurak, Rina Altaras, Zeynep Karadadaş; EGİKAD, İZİKAD, TOBB İzmir İl Kurulu üyeleri başta olmak üzere tüm katılan İzmirli Kadın Girişimcilerle yüz yüze iletişim kurma fırsatı buldular. İlk KAGİDER İŞİMİ KURUYORUM eğitimi katılımcılarından Tülin Biçer Yıldız ve WE-Mentor Profili Rut Şalom’un katılımı özellikle sevindirici idi.