“Hedef Belirleme ve Ulaşma Süreci” Eğitimi –Biz’deydi.

Hedef belirleme, belirlenen bu hedefe ulaşma süreci, motivasyonun ve uygulama sürecindeki kararlılığın anlatıldığı eğitimi Diana Misim Fındıkoğlu verdi.

Akbank’ın kurumsal ana sponsoru olduğu Kadın Gelişim Merkezi –Biz’de verilen “Hedef Belirleme ve Ulaşma Süreci” konulu eğitim, Koç Bryce Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü yapmış olan, International Coach Federation onaylı Yönetim ve Takım Koçu Diana Mısım Fındıkoğlu’nun kendisini tanıtmasıyla başladı. Katılımcı odaklı bir çalışma olduğunu ifade eden Fındıkoğlu, katılan kadınların da kendi hayat hikayelerini anlatmasını ve beklentilerini somut olarak aktarmasını istedi.

Hedef belirlemenin süreklilik arz ettiğine değinen Fındıkoğlu, başarının tanımını katılımcılarla beraber yaptı. Kişisel imaj konusunda, bizim kendimizi nasıl gördüğümüz ve başkalarının bizi nasıl gördüğüyle ilgili bilgiler veren Fındıkoğlu, başarı ve motivasyonun bir arada, el ele yürüdüğünü ve ikisinin de hedef odaklı olduğunu belirtti.